Aanbevelingen

Wij hebben besloten om deel te nemen aan dit programma, omdat wij een aantal keren met onze neus hard op de feiten zijn gedrukt. Te opportunistisch, te snel en ondoordacht mensen aannemen kan soms werken maar soms dus ook niet en als dat gebeurd op cruciale momenten doet dat extra pijn. Het programma van Kirsten heeft ons daarbij absoluut geholpen. Eerst “back to basic” en vandaar uit opbouwen naar een weldoordacht selectie- en aanname proces waarvan we nu de eerste vruchten beginnen te plukken in de vorm van nieuwe aannames op een aantal belangrijke posities binnen ons bedrijf. Nu het onboarden nog….

TLogistics, Esther Banens (Operations Director) en Ad van Beurden (Directeur/eigenaar)

“Talent selecteren en weten te binden is een van de grootste uitdagingen voor ons bedrijf. Om verder te kunnen groeien, hebben we de juiste mensen nodig. Kirsten heeft ons meegenomen in haar visie om dit voor elkaar te krijgen. Met haar plan hebben we onze selectiestrategie, ons selectieproces tot en met on- en zelfs offboarding goed in kunnen richten. Hiervoor neemt ze de nodige expertise mee, maar ook haar toewijding en resultaatgerichtheid. Wat de samenwerking met Kirsten zo bijzonder maakt is haar positief kritische blik en haar praktische en concrete aanpak. Haar planmatige aanpak zorgt ervoor dat we ook daadwerkelijk dingen voor elkaar krijgen met elkaar”.

Bart van Went, Directeur QING Groep

“Ik ben het programma van Kirsten gaan volgen, omdat het heel herkenbaar is waar ze over schrijft op LinkedIn: Wat ga je wel of niet vragen in een sollicitatiegesprek, hoe ga je je bedrijf voorstellen aan je toekomstige medewerker, het duidelijk maken wat hij van jou mag verwachten zodat de werknemer zich voor langere tijd aan je bedrijf wil binden. Ik ben nog niet door de hele training heen, maar het heeft me nu al meerdere nieuwe inzichten gegeven die ik zeker kan gebruiken”.

Henri Greven, Directeur Greven Bedrijfsauto’s | Finalease

“Vanuit de groei van ons bedrijf hebben we gekozen voor dit programma. Hoe het programma in elkaar steekt, ben ik zeer tevreden over. Het zat op een goede en logische manier in elkaar. Het was vrij gemakkelijk om vanuit de lessen te reflecteren op ons bedrijf. Het programma is fijn om stapsgewijs na te denken over hoe je bedrijf en je team in elkaar steekt. Zo krijg je gemakkelijk een helder beeld van wat er nog ontbreekt binnen je bedrijf en team. Ik vond de kennis over het selectieproces en het onboarden van nieuwe medewerkers het meest waardevol. Hierin heb ik verschillende handvatten gekregen die me zeker verder helpen”.

Peter Blokland, Directeur Blokland Coldstores.

“Na jaren nieuwe mensen gezocht te hebben via de klassieke manier van werven en selecteren, volgen we nu het programma bij Kirsten de Roo. Reden hiervoor was dat we moeite hadden met de juiste personen te vinden voor onze vacatures. Met haar programma gaan we ervan uit een grote stap te zetten in de goede richting van het werven, selecteren en onboarden van de juiste mensen voor onze organisatie. Haar programma bestaat uit 6 heldere, leerzame modules welke makkelijk te volgen zijn. Na afronding van iedere online module volgt er een coaching sessie met Kirsten. Ook is er uiteraard de gelegenheid voor het stellen van vragen en ontvangen we desgewenst adviezen welke erg prettig en vooral praktisch zijn.”

Karin Siebeling, HR manager, Breedveld & Schröder

Kom in contact

E-mail

kirsten@kirstenderoo.nl

Socials

@kirstenderoo