Loopbaanprogramma ‘Jouw werkgeluk’

Twijfel je of je op het juiste pad zit?

Is mijn programma geschikt voor jou?

240,79

Ik doe mee!

Over mij

“Al jarenlang help ik mensen in het vinden van de juiste plek in hun werk. Waarbij de één totaal niet weet waar hij of zij nu écht blij van wordt twijfelt de ander al een hele tijd om iets totaal anders te gaan doen, maar weet hij niet waar te beginnen en welke stappen daarin te zetten. En hoe zonde is het om jaren aan je voorbij te laten gaan waarbij je werk veel energie kost of je eigenlijk wel weet dat je iets heel anders wilt gaan doen, maar je durft maar niet die stap te zetten. Wat de reden ook is dat je twijfelt over je werk, feit is dat iedereen het verdient om werk te doen waar je blij van wordt. En daar help ik mensen heel graag bij. Vanuit een praktisch en haalbaar plan. Want uiteindelijk gaat het erom dat het niet alleen bij dromen blijft, maar je het ook echt gaat doen. Vanuit de juiste stappen die bij jou passen”.

Wat levert het programma jou op?

Wat ga je leren

Zie dit als een online coachingsprogramma, waarbij je toegang hebt tot zeven video’s die je kunt bekijken of beluisteren, opdrachten uitvoert en veel tips krijgt. Daarnaast kun je eens per twee weken jouw vragen stellen en met mij sparren in de live Q&A. Hierdoor leer je jezelf beter kennen en krijg je alle tools in handen om richting te geven aan je loopbaan. Wat kost en wat geeft je energie? Wil je beter worden in je huidige werk of een hele nieuwe richting op? Zit je nog op de juiste plek of kun je beter gaan voor een nieuwe baan of opleiding? Na het volgen van dit programma ben je in staat zelf stappen te zetten.

Aanbevelingen

“Kirsten heeft voor mij heel helder kunnen maken waar mijn krachten liggen, waar ik me verder in kan ontwikkelen, maar ook wat mijn valkuilen zijn. Mede dankzij haar uitleg kan ik verder met mijn valkuilen zodat ik zelf de regie kan pakken. Ik zou het dan ook iedereen aanraden!”

“Kirsten is een professional die de tijd voor je neemt, goed luistert en je daarmee het gevoel geeft dat ze oprecht geïnteresseerd is in wat je te vertellen hebt. Ze weet de kern snel te raken en houdt op een prettige manier een spiegel voor. Ze laat je echter niet zweven, want vervolgens komt ze met praktische adviezen die je morgen gelijk kan toepassen.”

“Dankzij de deskundige aanpak van Kirsten is het gelukt mijn doel te bereiken. Zo heb ik zicht gekregen in welke stappen te zetten om mijn ambities te ontplooien”

“Bedankt! Dat is wat ik eigenlijk wil zeggen. Als je al zo lang in een branche werkt en je daar zo vertrouwd in bent dan is de stap naar nieuwe dingen eng. En zie je soms niet wat je allemaal nog meer kan. Kirsten heeft me doen laten inzien waar mijn krachten liggen en heb ik veel inzichten gekregen. Het voelt vertrouwd om met Kirsten te werken en je verhaal bij haar kwijt te kunnen. En ook komt Kirsten met een gedegen en vooral behapbaar stappenplan.

Nogmaals dank Kirsten!”