Mijn Aanbod

Wat doe ik?

Als strateeg en coach begeleid ik MKB’ers en leidinggevenden in het vinden en behouden van de juiste mensen voor hun organisatie.

vrijblijvend strategiegesprek

Wil je graag sparren over jouw ambitie en wat daarin nodig is om dat te kunnen bereiken met de juiste mensen in je bedrijf of team? Plan dan vrijblijvend een strategiegesprek.

Kirsten als sparringpartner

Ben jij een HR manager, ondernemer of leidinggevende?
En wil je sparren met mij wanneer jij daar behoefte aan hebt? Kies dan voor een strippenkaart. Je kunt dan in totaal tien uur advies afnemen, online of telefonisch. Deze uren kun je afnemen wanneer jij daar behoefte aan hebt. Het tarief is €1500,- ex btw. De strippenkaart is een jaar geldig.

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je van mij een bevestiging en zal ik contact met je opnemen om kennis te maken middels een kosteloos intakegesprek. In dit gesprek bespreken we samen jouw behoefte en hoe ik jou zo optimaal mogelijk kan helpen met de inzet van de uren.

Meld je hier aan voor jouw strippenkaart.

Ik doe mee!

Programma 'Succesvol Onboarden'

Het werven van nieuwe mensen heeft weinig zin wanneer je mensen weer snel verliest doordat ze zich niet snel thuisvoelen na hun start in jouw bedrijf of team. Het onboarden van nieuwe medewerkers is cruciaal wanneer je nieuwe mensen zo snel mogelijk thuis wil laten voelen, zodat ze met plezier voor je willen blijven werken.  
En nee, daar is meer voor nodig dan alleen een ‘inwerkplannetje’ voor de eerste week..

Wil je concreet hiermee aan de slag? Lees dan snel verder..

Is het programma geschikt voor jou?

Na het volgen van het programma

Groeiprogramma

Het laten groeien van je bedrijf gaat niet vanzelf. Daarvoor heb je de juiste mensen nodig. Om deze mensen te vinden en te binden heb je een concrete strategie nodig met een duidelijk plan, specifiek aangepast aan jouw bedrijf.

Wil jij hiermee aan de slag? Lees dan snel verder..

Is het groeiprogramma geschikt voor jou?

Na het volgen van het groeiprogramma

Boek een kennissessie voor je medewerkers of klanten

Ben jij op zoek naar een prikkelende en praktische kijk op hoe je als bedrijf om kunt gaan met de krapte op de arbeidsmarkt? Wil je niet de arbeidsmarkt ‘de schuld’ blijven geven van het personeelstekort, maar ben je vooral nieuwsgierig naar wat je zélf kunt doen? Nodig me uit voor een kennissessie en laat je inspireren, triggeren en aanzetten tot verandering! Personeelstekort begint bij jezelf en daarmee de oplossing dus ook.

Plan een kennismaking om de mogelijkheden te bespreken'

Coaching ondernemers en MT

De groei van je bedrijf begint bij jou als ondernemer of directeur. Jouw rol en de ambitie die je hebt bepalen welke mensen jij om je heen nodig hebt om die ambitie te kunnen bereiken. 
Loop je daarop vast? Plan vrijblijvend een strategiegesprek en we kijken samen hoe ik jou kan helpen.

vrijblijvend strategiegesprek

Twijfel jij of je op de juiste plek zit in je werk?

Volg dan mijn loopbaanprograma

Personeelstekort begint bij jezelf

8 november 2022 is mijn boek ‘Personeelstekort begint bij jezelf’ uitgekomen. Zo vind en behoud je wél de juiste mensen in een krappe arbeidsmarkt

Aanbevelingen

Ik werk al ruim 8 jaar heel graag met Kirsten samen. Ik heb haar leren kennen als een professionele en doortastende adviseur. Ze communiceert open en direct en ze heeft een gezonde dosis humor waardoor het heel prettig is om met haar samen te werken!’

Yvonne Gommans, HR Manager

Kirsten opent je de ogen en zet je aan het denken over zaken die op het eerste gezicht zo vanzelfsprekend lijken, maar dat toch niet blijken te zijn

Ad van Beurden, Directeur/eigenaar TLogistic 

Wat de samenwerking met Kirsten zo bijzonder maakt is haar positief kritische blik en haar praktische en concrete aanpak. Haar planmatige aanpak zorgt voor een goed resultaat.

Bart van Went, Directeur QING

Kirsten is iemand met een natuurlijk overwicht, innemend en to the point. Ze ontwijkt moeilijke punten niet, maar weet ze op een constructieve manier bespreekbaar te maken. Door haar ervaring en mensenkennis doorziet ze situaties snel, waardoor ze een hele fijne sparringpartner is

Anne Bekema, Partner Le Poole Bekema 

Ook al denk je al veel te weten inzake het inzetten van je eigen personeel ten behoeve van groei, dan nog weet Kirsten met een paar opmerkingen en vragen je toch weer te prikkelen om nog concreter te worden. Op die manier wordt het doel steeds helderder en de te nemen acties overzichtelijk.’

Erik Reilink, Partner Vesting Accountants B.V. 

Bij Kirsten had ik coaching om inzicht te krijgen hoe je nu precies medewerkers in zijn/haar kracht zet. Dat is wat mij betreft een absolute aanrader. Kirsten zorgt voor een prettige gesprekssfeer en binnen no-time dat ze weet waar jij als leidinggevende tegenaan loopt. Met de juiste vraagstelling laat Kirsten jou zelf de kernpunten ontdekken en geeft ze je direct handzame tips voor je dagelijkse toepassing. Heel verfrissend en daadkrachtig

Monique van der Steen, Vestigingsmanager Wiertz Company